FORELDRE OG BARN 3-5 ÅR

Dette er timen for de aller yngste barna, som i følge med forelderen får en morsom og mild introduksjon til kampsport. Her er det lek, fysisk fostring og spennende utfordringer som står i fokus. Barna trener sammen med mor, far eller en annen voksen som de vil tilbringe tid sammen med. Timen handler om å lære kampsport, men teknikkene er formet til tempofylt lek som utfordrer både hjerne og kropp. Her kombineres hinderløype, turn og ninjatriks med kvalitetstid mellom barn og voksen.

 

Målet med treningen er:

  • Tidlig introduksjon til kampsport som gir et godt fysisk og psykisk grunnlag for videre idrett (også andre grener enn kampsport)
  • Bygge selvtillit ved at barnet får mestringsfølelse og oppmuntring.
  • Styrke båndet mellom voksen og barn gjennom felles aktivitet og viktig kvalitetstid
  • Fysisk utfoldelse, bruke energi og få bedre kroppsbeherskelse
  • Morsom trening sammen med nye venner og gode forbilder

Timen er laget for at barn og voksen skal trene sammen. Den voksne må oppmuntre og rose, slik at barnet får en god opplevelse. I forkant av treningen må man forberede barnet ved å forklare hva som skal skje. Mange barn blir litt reserverte når de først kommer i salen, og det er helt i orden. Treningen skjer i barnets tempo, og noen vil bare sitte og se de første gangene. Her er det plass for alle slags personligheter, og vi her for å skape ukens høydepunkt for barnet ditt!

 

 

 

Utstyr: Hvit karatedrakt med tilhørende belte. Forelderen trener med en sort FitForFight t-skjorte og valgfri treningsbukse. På føttene er vi barbeint.

 

Tid: Tirsdag kl. 17:15

[vc_column][/vc_column]