DETTE ER FIT FOR FIGHT

Instruktør

 

Fit For Fight kampsportsenter eies og drives av Mads Rask som har over 20 års erfaring innen kampsport. Mads har en smittende positivitet og engasjement som bidrar til at elever i alle aldre føler seg trygge på trening. Det er en hårfin balansegang mellom motivasjon til å yte mer samtidig som elevene skal være komfortable. Det er også en viktig balansegang mellom respekt og trygghet. For Mads handler kampsport om å ha det gøy samtidig som man lærer viktige egenskaper som respekt, hardt arbeid og selvtillit. Har man troen på seg selv blir man bedre rustet til å takle skolearbeid, jobb eller sosiale settinger. Med et godt grunnlag for respekt og disiplin blir man også høflig, reflektert og hjelpsom. Å få et sort belte handler ikke bare om å være flinkest til slag og spark, det handler også om å være et godt menneske og ta vare på de rundt seg.

 

Mads har mange meritter innen kampsport, blant annet:
– 9 NM gull innen kickboksing
– 3 NM gull i jiu-jitsu
– Kongepokal i jiu-jitsu og kickboxing
– 3. dan sort belte i jiu-jitsu
– Vant Norges Beste Fighter på Viasat 4 i 2011

 

Senteret

 

Fit For Fight ble for første gang åpnet i 2013, og var et kombinert trening- og kampsportsenter. Senteret ble drevet av Mads Rask i samarbeid med to andre medeiere. Etter en tung

 

Treningsleir

 

Minst to ganger i året arrangerer vi treningsleir for elever ved senteret. Dette er helgesamlinger hvor vi leier inn dyktige instruktører fra hele landet. Dette er en sosial og lærerik helg som for mange blir årets høydepunkt. Det er frivillig og delta på treningsleirene, men de aller fleste blir som regel med.

 

Dugnader

 

Inkludert i medlemsavgiften hos oss er fritak fra styreverv, loddsalg og annet dugnadsarbeid. Vi er et profesjonelt senter som ikke belager oss på arbeid fra medlemmer eller støtte fra kommunen. For deg som medlem eller forelder til et medlem betyr det at det eneste fokuset er trening og selvutvikling, alt annet tar vi oss av.

 

Gradering

Vi belønner fremgang og deltagelse på treningene ved stripetester og graderinger. Mer om de ulike beltene og stripene finner du HER (link). Gradering foregår som regel på treningsleirene.

[vc_column][/vc_column]