KAMPSPORT 4-6ÅR
[vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text delay="0"]

Barn 4-6 år

 

Når poden din er ung er det viktig å skape trygghet for barnet via lek, selvmestring mye latter og gode tilbakemeldinger fra instruktørene.

Denne timen er ett springbrett til våre andre kampsportpartier som er 2 ganger i uken. denne timen foregår 1 gang pr uke og er uten foresatte.

Noen har trent på foreldre barn timen med foresatte. dette er neste stepp for din pode for å bli mere selvstendig med hjelp fra oss han kjenner og blir kjent med.

 

Målet med treningen er:

 

  • Kroppsbeherskelse, selvkontroll og teknisk trening
  • Styrke barnets selvtillit og motivasjon
  • Lære barnet gode verdier gjennom disiplin, rettferdighet og respekt for hverandre
  • Gi barnet mental styrke til å få en bedre hverdag
  • Barnet møter nye venner og får et trygt og morsomt miljø som garantert er mobbefritt
  • Få de klare til neste steg i kampsportverden og trene 2 dager i uken.

Det er svært viktig for oss at barna forstår grensen mellom hva man kan gjøre på trening og hva som er lov utenfor trening. Det man lærer innen kampsport skal ikke utøves andre steder enn i salen og i en eventuell konkurranse. Dette er ting vi snakker med barnet ditt om, men du som voksen må gjerne også minne om det. Kampsport er ikke til for å lære barn og sloss, vi vil styrke barnet ditt til å ha tro på seg selv, lære seg kroppsbeherskelse og ha det både morsomt og utfordrende i et trygt miljø.

 

Kampsportgrener

 

Kamsporttreningen er satt sammen med elementer fra mange ulike grener og retninger. Dette er for å gi en helhetlig og teknisk sterk trening som aktiverer hele kroppen og sinnet.

 

Karate-Jitsu er rammen for treningen. Dette er en allsidig gren som går innom mange ulike tema og teknikker. Retningen er variert og allsidig, og gir et godt grunnlag for andre elementer.

 

 

Kickboksing inneholder slag og spark, og uføres med bruk av hansker og slagputer. Grenen er i samme sjanger som karate, taekwondo og thaiboksing.

 

 

Brasiliansk Jiu Jitsu er bakketrening og noe kast. Her lærer du deg hvordan du kan forsvare deg mot en større og sterkere motstander som har fått deg på bakken.

 

 

Turnelementer blandes inn i treningen, og elevene får lære ting som å stupe kråke, hjul og håndstående. Dette er med på å gi elevene enda bedre styrke, koordinasjon og kroppskontroll.

 

 

Tøying er en viktig del av treningen, og vi legger dette inn i alle våre timer. Stretchingen er skadeforebyggende, gir bedre fleksibilitet og styrker bevegeligheten.

 

 

Pris: Fra kr. 349,- pr mnd. Se prisliste her

Utstyr: Hvit karatedrakt med tilhørende belte. Barbeint.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column]