KICKBOKSING

 

Kickboksing er en morsom, annerledes og utfordrende treningsøkt. Timen passer for deg som vil bli i bedre form og ønsker et alternativ til eller variasjon fra vanlig studiotrening. Her kan du lære teknikkene innen kickboksing samtidig som du får en real treningsøkt for hele kroppen.

 

Målet med treningen er:

 

  • Kroppsbeherskelse, selvkontroll og teknisk trening
  • Styrke selvtillit og motivasjon
  • En morsom treningsøkt hvor man ikke tenker over at man trener
  • Stigende læring- og formkurve ut i fra ditt individuelle utgangspunkt

 

Instruktørene har lang erfaring og gode meritter fra kickboksing gjennom mange år. Her får du en effektiv, morsom og annerledes treningsøkt, uansett hva slags form du er i. Vi har nye fjes på nestne hver eneste trening, så du vil ikke være alene om å være ny. Hos oss er det ingen som ler av deg hvis du ikke har verdens beste kondis eller en finslepen sparketeknikk. Dette er et fristed for deg som vil trene og lære uten å tenke over hvordan du ser ut eller hva slags form du er i.

 

Timen legges opp på en måte som gjør at både de som er nye og de litt mer erfarne skal få mest mulig utbytte av treningen. Når man kommer opp på et visst nivå blir man flyttet videre til partiet for de viderekomne.

 

Kom gjerne og prøv en økt for å se om det er noe for deg. Vi ønsker deg velkommen uansett alder, nivå og kunnskap om treningsformen. Vi trener 45 minutter to ganger i uken, noe som bør være overkommelig for de aller fleste.

 

Dette er trening med mening – velkommen til oss!

 

Dette må du vite

 

Pris: Fra kr. 449,- pr mnd. Se prisliste her

 

Utstyr: Kickboksingbukse, t-skjorte, boksehansker og tilhørende belte.

 

Tid: Tirsdag og torsdag kl. 18:30-19:15 for nye

Tirsdager og Torsdager 19:15-20:15 Mellomparti